Промоции

Полиращи пасти

Полиращи пасти

Зимата е сезона свързан с много предизвикателства за нашия автомобил. Представете си как сутрин преди да се включите в задръстванията по път за работа, запалвате автомобила да загрява и започвате старателно да почиствате натрупалия се сняг придружен от 1-2 сантиметра плътен лед. Някой водачи използват лопати, други четки, метли или пък стъргалки. При много от случаите, особено ако се премахва лед, се получават драскотини по горния слой на лака, който запечатва базата (боята). Тези щети върху лака може лесно да се коригират с подходяща полираща паста.

На пазара има много видове полирпасти, гъби и кърпи за нанасяне. Много често хора купуват „каквато и да е“, некачествена полирпаста, защото е имало малък избор или пък избрания от тях продукт е бил на най-ниска цена. Ефектът от полирането с такива продукти не е цялостен и дълготраен. В такива ситуации се оказва, че клиента е инвестирал време и пари а резултатът е спорен. За да се избегнат тези неприятни изненади, в електронния магазин на фирма Стерико ЕООД са селектирани висококачествени полирпасти от доказали се производители като - 3M, Mirca, Farecla.
Съдейки по обратната връзка от нашите корпоративни клиенти и партньори, които предлагат услугата полиране на автомобил, все по-често клиентите се интересуват от това с какви препарати ще бъде обработвано тяхното возило. Един от познатите и наложили се производители на материали за полиране са полирпасти 3М. Можете да намерите пълната гама от пасти в онлайн магазина за Авто материали. Ако отворите категорията на този производител ще видите продукти, различаващи се с цвета на капачките, което определя колко абразивна е дадена паста. Като последователност може да се използват – полирпаста 3M с бяла капачка, след това полирпаста 3М 09375 с черна капачка и за завършек полирпаста 3М 09376 със светло синя капачка.
За правилно нанасяне и перфектен резултат попитайте нашите консултанти кои пасти и подходящите за тях гъби за полиране да закупите. Ще получите информация за целия процес и стъпките, които трябва да следвате.
Ако не разполагате с гараж и държите автомобила си навън, много е вероятно влиянието на слънчевите UV лъчи да амортизират не само боята, но и вашите фарове. Има различни технологии за постигане на професионални резултати. Една от тях е използването на водна шкурка плюс полираща паста.
За такова полиране на пластмаса най-чето се използва полирпаста 3М с бяла капачка.