Намалена цена! 3D Ceramic Coating - керамично покритие Виж

3D Ceramic Coating - керамично покритие

  • Премиум 9H керамично покритие

  • Превъзходен гланц, гладкост и издръжливост

  • Отлични хидрофобни свойства и "Самопочистващ ефект"

  • Базирано на силициев диоксид (SiO2), смесено с титанов диоксид (TiO2)

  • Дълготраен ефект на "мокра боя"

  • Издържа 2 години и повече при правилна подръжка и измиване на автомобила

К-кт: 30 мл Ceramic Coating, апликаторен блок и кърпи (2 бр.)

Повече детайли

171,00 лв

-10%

190,00 лв

Добави в любими

Повече информация

3D Ceramic Coating - професионално керамично покритие

Ceramic Coating е премиум, висококачествено керамично покритие с 9H твърдост по скалата на Моос. Продуктът е базиран на SiO2 (не е просто SiO2 покритие) - силициевият диоксид е носещия агент за крайния продукт, прегрят и смесен с титанов диоксид TiO2. Получената комбинация създава истинското керамично покритие.

3D Ceramic Coating придава превъзходен гланц на повърхността, който се задържа дълготрайно (2+ години) и защитава от атмосферни влияния последния слой боя/лак - създава "течен стъклен вид" върху боята и тя изглежда като току-що нанесена (ефект "мокра боя").

Освен "стъкления вид", дълготрайната защита и отличното водоотблъскване, ето някои други предимства на керамичното покритие на 3D:

По-чиста кола за по-дълго време

Поради супер хидрофобната повърхност, която 3D Ceramic Coating създава, мръсотията, прахът, цветният прашец, пътната мръсотия, промишлените отлагания и замърсяването във въздуха е много по-малко вероятно да полепнат или да се свържат с повърхността на боята.

"Самопочистващ ефект"

Когато вали, дъждовната вода ще се натрупа на капки по повърхността, заради Ceramic Coating, и след това ще изтече от колата ви, като промие и изплакне всякакви натрупани замърсявания или прах.

3D керамичното покритие е за боя/лак в ново или отлично състояние - след полиране, обезмасляване и перфектно почистване с clay bar (глина). 3D Ceramic Coating трябва да се нанесе върху боя/лак в перфектно състояние за максимална производителност на продукта.

Препоръки за употреба:


ВИДЕО НАНАСЯНЕ НА CERAMIC COATING


*Истинските керамични покрития работят най-добре, когато повърхността, върху която се нанасят, е идеално чиста и гладка. За да сте сигурни, че повърхността е напълно чиста от всякакви нежелани филми, вещества, масла и т.н., предварително почистете с обезмаслител и clay bar (глина). Винаги работете върху хладна чиста повърхност на сянка.

Стъпка 1: Увийте велурения апликатор около блока от пяна и нанесете достатъчно Ceramic Coating, за да покриете плоската част на велурената кърпа

Стъпка 2: Препоръчително е да започнете от най-високата точка (обикновено покрива) и продължете надолу и около автомобила. След покрива покрийте хоризонталните панели като предния капак и капака на багажника. След хоризонталните панели се заемете с вертикални панели като калници, врати, хечбек и зоната на решетката. Разделете по-големите панели на по-малки секции и работете секция по секция.
3D Ceramic Coating може да се използва върху всички боядисани повърхности, както и върху други твърди гладки повърхности.

Стъпка 3: Използвайки кръстосана щриховка (щрихи отстрани до страната и след това отпред назад), разпределете покритието равномерно върху част от боята.

Стъпка 4: Изчакайте 30 до 45 секунди и след това внимателно избършете третираната зона с чиста, мека микрофибърна кърпа

Стъпка 5: Продължете с нанасянето на керамичното покритие и добавете още покритие към апликатора за велур, когато е необходимо. Ако видите, че апликаторът за велур е замърсен, преминете от другата страна или сменете с нова, чиста апликаторна кърпа

Забележка:
Температурата, влажността и въздушните течения могат да повлияят на това колко бързо покритието ще избледнее и ще се втвърди. Обърнете внимание и имайте предвид, че това покритие е химически проектирано да се свързва незабавно с боята. При нормален климат можете да започнете да избърсвате и изравнявате покритата повърхност плюс да отстраните излишъка след 30 секунди. В по-топла, по-гореща, суха и ветровита среда трябва да се придържате към препоръката от 30 до 45 секунди - с други думи, не чакайте твърде дълго. За по-студен и по-влажен климат можете да изчакате още малко, но в повечето случаи няма нужда от това.

Време за пълно втвърдяване:
След последното избърсване не измивайте колата и не шофирайте при лошо време поне 72 часа (3 дни), а оптималното време за изчакване е 5 дни (120 часа).

Коментари

В момента няма потребителски коментари.

Оставете мнение

3D Ceramic Coating - керамично покритие

3D Ceramic Coating - керамично покритие

  • Премиум 9H керамично покритие

  • Превъзходен гланц, гладкост и издръжливост

  • Отлични хидрофобни свойства и "Самопочистващ ефект"

  • Базирано на силициев диоксид (SiO2), смесено с титанов диоксид (TiO2)

  • Дълготраен ефект на "мокра боя"

  • Издържа 2 години и повече при правилна подръжка и измиване на автомобила

К-кт: 30 мл Ceramic Coating, апликаторен блок и кърпи (2 бр.)

Оставете мнение